Életünk első wellness hétvégéje

Posted on 05 augusztus 2011

Hányszor hallottam a feleségemtől: “De jó lenne elmenni egy wellness hétvégére!”  de eddig sajnos nem állt módunkban eljutni.. Idén nyáron végre sikerült életünk első wellness hétvégéjét megvalósítani, nem is akárhol, Hajdúszoboszlón a Hotel Atlantis **** superior Medical, Wellness & Conference Hotel vendégei lehettünk egy hétvégére. A szálloda teljesen új, a nyáron avatták fel, a  gyógyfürdő közelében található, vele szemben a Hungarospa strand és az Aqua Palace található. A hotel 8.000 m2-es alapterületű és  7 szintes, mi a 2. szinten kaptunk egy csodálatos lakosztályt ahol mi voltunk az első vendégek. Egyedileg szabályozható a hűtés és a fűtés, melynek nagy hasznát vettük, mivel azon a hétvégén éppen megdőlt a meleg rekord. Kint tombolt a kánikula, közel 40 fok volt, de észre sem vettük, mert a klimatizált épületben kellemesen hűsöltünk és a wellness részlegen tartózkodtunk nagyrészt ahol található
úszó, gyermek, gyógyvizes és egy fény és élményelemekkel ellátott medence is, szóval mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő kikapcsolódást. Mi  fényes medencét választottuk leginkább, a gyerekek nevezték így el. Finn szauna, bio szauna, infra szauna, gőzkabin, sóbarlang, jégbarlang is található benne. A vezetékes és WIFI internet mindenhol elérhető, hatalmas LCD tévék voltak minden szobában, a berendezés is pazar, nekünk nagyon tetszett.
A személyzet is udvarias volt, elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal és a fogadtatással is. Reggel bőséges svédasztal várt minket a gyönyörű étteremben. Kedvünkre válogathattunk a finomabbnál finomabb falatokból, italokból.
Este sétáltunk a városban, ahol zajlott az élet, sok szórakozási lehetőségre nyílt alkalmunk, nem unatkoztunk egy percig sem. A gyerekek is jól érezték magukat, szép emlékeket őrzünk a szívünkben. Augusztus végén lesz a születésnapom, nagyon szeretnénk egy újabb wellness hétvégén megünnepelni.

További sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel: Hegedűs Tibor


Még nincs válasz. Legyél Te az első hozzászóló!

Hozzászólás írása

Legutóbbi bejegyzések

Címkefelhő

Balaton Birdland Resort boutique hotel Budapest Bükfürdő Echo Residence Hajdúszoboszló Hotel Atlantis Hunguest Hotel Forrás Ramada Ramada Plaza Siófok Sopron szauna Szeged szilveszter szálloda értékelések szállás ajánlatok Tihany Velence Velence Resort & Spa wellness hétvége wellness szolgáltatások wellness szállás érdekességek

Meta

Szállás blog – Budapest Hotel Reservation .hu is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Szállás blog – Budapest Hotel Reservation .hu